Murray kertigép on-line áruház
Kapcsolat

Vásárlás Cetelem Online Áruhitelre - lépésről lépésre

1. Regisztráció

Webáruházunkban a vásárlás regisztrációhoz kötött. Amennyiben még nem regisztrált, a bal oldalon található Bejelentkezés főmenüpont Regisztráció gombjának megnyomásával kezdeményezhet új regisztrációt.

2. Termékek kiválasztása

Amennyiben bejelentkezett a webáruházba, a kiválasztott termékeket az eladási ár mellett látható kosár ikon megnyomásával helyezheti kosarába. A kosár ikon mellett található szövegmező segítségével az adott termékből egyszerre több darabot is hozzáadhat kosarához .3. Kosár megtekintése és módosítása


Kosarát a bal oldali főmenüben található Kosár és rendelés menüpont megnyomásával tekintheti meg.Kosarából a db oszlopban található kuka ikon megnyomásával, vagy a darabszám nullára állításával törölhet.

A kosár oldal alatt látható hitelkalkulátor segítségével megtekintheti az elérhető hitelkonstrukciókat.

4. Megrendelés elküldése és a hiteligénylés megkezdése

A kosárban lévő termékek Cetelem Online Áruhitelre történő megrendeléséhez be kell jelölnie a Megrendelés Cetelem Online Áruhitelre jelölőnégyzetet, ennek hiányában nem indul el a hiteligénylés!

A megrendelés elküldéséhez tudomásul kell vennie az Általános Szerződési Feltételeket az oldal alján található Az Általános Szerződési Feltételeket elolvastam és tudomásul vettem jelölőnégyzet bejelölésével.

Amennyiben elfogadta az Általános Szerződési Feltételeket, és bejelölte a Megrendelés Cetelem Online Áruhitelre opciót, a Megrendelés gomb megnyomásával véglegesítheti rendelését. A megrendelés gomb megnyomása után munkatársaink megkezdik megrendelésének feldolgozását, Ön pedig a Cetelem Bank hiteligénylő felületére kerül, ahol az űrlap megfelelő adatokkal való kitöltésével küldheti el hiteligénylését.

Figyelem!
Amennyiben kosarában egyidejűleg szerepelnek 0% THM (akciós) hitelkonstrukcióval, valamint Standard (kezelési költséges) konstrukcióval megvásárolható tételek (vegyes kosár), a teljes kosár megrendelése esetén hiteligénylését csak a kedvezőtlenebb konstrukcióval tudjuk továbbítani a Bank felé.Ilyen esetben a megrendelés gomb megnyomása után egy felugró üzenet figyelmezteti erre. Az OK gomb megnyomásával ellenőrizheti kosarát, illetve amennyiben ragaszkodik az akciós hitelkonstrukcióhoz, eltávolíthatja kosarából az akciós hitelre nem elérhető termékeket. A kosárlistában a termék megnevezése alatt "0% THM" ikon jelöli, ha az adott termék elérhető 0% THM akciós hitelre.

A kosár ellenőrzése - illetve esetleges korrekciója - után az Általános Szerződési Feltételek elfogadása és a Megrendelés Cetelem Online Áruhitelre opció bejelölése, valamint a Megrendelés gomb újbóli megnyomásával véglegesítheti megrendelését. Ekkor munkatársaink megkezdik megrendelésének feldolgozását, Ön pedig a Cetelem Bank hiteligénylő felületére kerül, ahol az űrlap megfelelő adatokkal való kitöltésével küldheti el hiteligénylését.

Amennyiben elakadna vagy további segítségre lenne szüksége, lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal a +36 26 262 336 telefonszámon vagy egyéb elérhetőségeinken!

© 2015 murray.hu
Hungary, 2013 Pomáz, Toldi M. u. 28. - Tel. +36.26.262.336 Fax: +36.1.431.0234
e-mail: infoantiszpem:Dmurray.hu | Minden jog fenntartva!
ÁSZFJogi nyilatkozatAdatvédelem